Спiвдружнiсть Палестини й Украiни

Співдружність Палестини й України,
Співдружність двох народів вже роки,
Про нашу дружбу слово щире лине,
І подані в знак дружби дві руки.

Народи два, дві різнії країни,
Два різних за культурою світи,
Співдружність Палестини й України,
Між ними міст любові й доброти.

А дружбою стаємо всі міцніші,
І це прекрасно, що вона в нас є.
Стаєм ми й духом з нею ще сильніші,
Бо дружню руку світ цей подає.

Ми з радістю народ цей зустрічаєм
І гордимося дружбою усі,
Сьогодні радо цих гостей приймаєм,
Бо у серцях від дружби є ключі.

Візити дружні залюбки наносим,
З обіймами стрічаємо у нас,
Тому на сцену ми посла запросим –
До слова запросити слушний час.

27.11.2021 р.


Рецензии