Я шус3й ж венiк гондэ во

Бо, бачыш, ек шось вжарыв?

Я не пішу своіх стіхов.
Чужіе но чытаю вш.
Бо шо с того, шо гонды во
От зарэ шося вшквару.

Я не звоню ужэ й друзьям.
Усё ж у іх в парадку!
Ну, устаёт ваш мілый братц.
Поэтому пробачтэ.

От сёння встав. Почті жывой.
Но дэ я встав – кімару!
Бо коло грубкы но тыпло,
А на дворі всэ слякоть.

І вот я счас узев кніжонк.
Міг вечності. Лістаю.
Да не лістаю, а упрогсь
Шэ й правыты собрата!

Ну, ек гэто – какойсь сапог
Ек быццам жа всэ справыв!
Ага! А вот чорть відь аж шо:
Заместо Е І краткэ!

А там усё із запятой!
А тута й точк ны нада!
А я-то думав, шо ж то в бот
Бібліятекша вгнала.

Такый, хы, Каменный Цвыток
Ув Менску е дэсь ажны:
Там но збырають рэрыховц.
А овц іных – а нашо!

Так вот я тута і знайшов
Прычыный, можэ, з 20
Шоб ны узеты да на полк
Влад выставыты Спарта.

Ныділю цілу ждав от кобр
Ответа на подарок.
Да дэ ж ты! Шо вы! Бегемот
Мы спротів белых рашак.

Ну, соблюдаюць высшый долг!
Там ж нема й графоманый.
Но мы покажымо, чого
В нас ф супке не хапае!

Ув электронный переплёт
Уставлю вам от Нашых!
В кого бо богі в Чаше.
Оно в святых ж Сашков.


Рецензии