Донечка-доня

/Українською - Людмила Плєвако/

1.
Сукня в квіточках,
І сама, мов квіточка.
Пташечка дзвінка,
Невгамовна зірочка.
Радість гомінка,
Сяє добротою.
Донечка-дочка,
Тішимось тобою.

Приспів:

Донечка-донечка, донечка-доня,
Стільки любові у ніжних долонях.
Милість від Бога, дарунок долі,
Донечка-доня – сонечко в домі.

2.
Іскорки в очах –
Пустотливі вогники.
Лагідні слова –
Мов цілющі дотики.
Жвава і стрімка,
Чиста, мов росинка.
Донечка-дочка,
Наша веселинка.

Приспів:

Донечка-донечка, донечка-доня,
Стільки любові у ніжних долонях.
Милість від Бога, дарунок долі,
Донечка-доня – сонечко в домі.

3.
Сміх її дзвенить
Срібними дзвіночками.
Звеселяє вмить,
Мов весна струмочками.
Щирість і тепло
У очах бездонних.
Щастя джерело,
Люба наша доня.

Приспів:

Донечка-донечка, донечка-доня,
Стільки любові у ніжних долонях.
Милість від Бога, дарунок долі,
Донечка-доня – сонечко в домі.

28.11.2021


Рецензии