Хмарна нiч

А хмари – заповнили
душі, неначе ми – небо.
Небесною мовою
ніч шепотіти потреба.

Зіркам без побачення
жити до ранку захмарно.
Ніч втратила значення:
ніч без побачення – марна.

Зірками до ранку ми
будем від щастя світитись...
А хмари, мов янголи,
кличуть і кличуть летіти...


Рецензии