***

На ввесь свiт iя кричу
Не бажаю в руки палачу.
Злом окутало Життя сердечко
Я змирилася як та овечка
Не змiнити цей закон природи
Э поряднi митi а э уроди.

Свiт двуликий точно знаю
в собi
добро iзло я вiдчувю


Рецензии