Пишу листа

Сріблиста ніч,горять вогні,
Ялинка сяє у вікні,
Поснули всі, а я одненька,
Пишу листа ,Тобі  рідненька,
І з вітром в Небо відпускаю,
Лети до Матінки,до раю.
-Ти знаєш, Мамо,а у нас,
Зближається Різдвяний час,
Його я вперше не чекаю,
Лиш душу в спогадах купаю,
Як ми були іще разОм.
Зоря світила за вікном,
І коляда лунала в хаті,
Усі огорнуті й багаті,
Твоїм, Матусенько, теплом,
Любов"ю, щедрістю, добром.
.....Без Тебе,Мамо, все не те,
У серці віхола мете,
І як мені я не сумувати,
Усе нагадує про втрату.
Дідух, обруси.... кожна річ,
І сльози котяться зі свіч,
Й у душу скапують гарячі,
Ні,ні рідненька, я не плачу....
В думках до Тебе  притулюся
Щасливого Різдва,Матусю! 12/16/20


Рецензии