Для матусь, як в д йшли у засв ти

Ти приходи до мене, Мамо,
У снах ми стрінемось  не раз,
І підемо з тобою прямо,
За той небесний перелаз.
Що розділив світи між нами,
Й Тебе між зорями сховав,
А я, так дуже хочу Мами,
Якби ж хто знав, якби хто знав.
Та Ти  прийдеш і розпитаєш,
Про біди всі і гаразди,
Молтву тихо прочитаєш,
Погладиш коси, як завжди.
Пекучі сльози пригамую,
Припаду ніжно до грудей,
І розкажу, як я сумую,
Самотня я серед людей.
А Ти, до седенька пригорнеш,
Й розтанеш в ранішній імлі...
Я знаю, рідна й Ти сумуєш,
І сяєш зіркою мені. 11/18/2020 Марія Круль.


Рецензии