без Тебе, Мамо

Минають дні без Тебе,Мамо,
Та я люблю Тебе так само,
Як і колись..., багато років.
Буває,..чую шерхіт кроків,
І тиху ранішню молитву,
Й твої обійми...подих вітру.
Та руки люблячі на косах,
І слід загублений у росах...
Я чую мудре й добре слово,
....І просинаюся раптово.
Нема! Ніколи вже не буде,
Та серце моє не забуде,
Тебе Матусенько рідненька,
Бо Ти була найкраща, Ненько. Марія Круль.10/30/2020


Рецензии