Перепишу сумн листи

Закрию двері у минуле,
Перепишу сумні листи,
І відпущу давно забуле,
Й нові збудую я мости.
Закрию серце на засови,
Зашию рани,сльози втру,
І підведу легенько брови,
Всі сили в кулачок зберу.
І вже ніколи не згадаю,
Як вирувала в серці кров,
Й того щасливого розмаю,
Що називається ЛЮБОВ
Марія Круль


Рецензии