Соняшник збираэ знов таланти

Ось «СОНЯШНИК» збирає знов таланти
І сцену відкриває багатьом,
У кожнім жанрі є в нас діаманти,
То ж аплодуймо ми усі гуртом.

Зірки нові заплює ця сцена,
Таланти всі готова відкривать,
Бо популярність конкурсу шалена,
Перлинок-конкурсантів не сховать.

Лунатимуть пісні дзвінкі й веселі,
Побачимо ми танці запальні,
Ще й закружляють, наче каруселі,
Засвітяться святкові всі вогні.

В балеті затанцюють, мов лебідки,
Пір’їнками здіймуться тут увись.
Такі таланти наші любі дітки,
На «СОНЯШНИК» сьогодні зібрались.

Художнє слово слухати ми будем,
І акробати будуть дивувать,
Тих виступів яскравих не забудем,
То ж всіх на сцені будемо чекать.

Журі поважне кожного оцінить,
І залюбки всім визначить місця,
Всіх радість, наче сонце, опромінить.
Бо усмішка усім нам до лиця.

Всім конкурсантам перемог бажаєм,
І віри в себе, зіркою щоб стать,
Овації із зали ми чекаєм,
Тому давайте вже розпочинать!

23.11.2021 р.


Рецензии