прадчуванне шчасця

Новы дзень будзе непазбежна
                І будзе цікавым!
Мае сябры наталяюцца чорнай кавай,
А я –ляснымі зёлкамі,
З водарам сонца і купальскай вясёлкі!
-----------
Чырвонагруды снягір на галінцы язміну.
Сонейка колеру спелай шыпшыны.
Я адчуваю,як кожную раніцу
Усмешкай Джаконды сусвет усміхаецца!..
І мне гэта падабаецца!...
І мне гэта вельмі падабаецца!...
------------
На небе месячык   і  дыяменты зор!
Сняжынак першых казачны дэкор….
Самая доўгая ноч-самая  кароткая.
Снежаньскі ранак пахне ваніллю і мамінай шарлоткай


Рецензии