Вот iдэ к вам бiл Кiць

Ну, да шо він ля звір

Із пространства любві
Он амріту творіт.
Вот увідел слезінк –
І в руке уж пылінк:

На да слёзы у3!
І вібхуті дал в7.
Бо ліш в пепле святым
Очышчэнне й крыві.

Шо ты хочыш – в Саі
Попросы од душі.
І усі твоі гнівы
Злытеть, ек той пыл.

У Бобруйску быв мы.
У ва Соныйка бы ж.
І до Шобіна, хі,
Нас послала та Нінк.

Ны було ібо місьць
Розмыстыты ексь птіч.
І 1 на одным
Навыть спалы ву дыч.

Дэ ж нірвану найды.
Но ву спрытных жыдів!
І журнал став Васыль
Выпускаты товді.

Дав жэ імя тэй кныжц
Сам Шрі Сатья ув Сні.
І спустылась в ночі
Аж маланка із тьмы:

Мір Любві на робы!
А на світлых бочынк
Народінне Дытынк.
Ты ж повірыш ля мні?

Ібо, да, чы й манты
зЕв Васішта в тюрків:
3 ведь рокы служыв
В мусульманскый сымІ.

Намастэ ж вам, браткы.
Хоп майлі! Чай попый!
І да будэ всэ ліпш
На всій рідный Зымлі!

...еслі хоч до Стрыльців,
Посмо3 на Саі.
Можэ, й ты с пару відр
Выльліш слёз облегчінь


Рецензии