Навела я марафет...

Навела я "марафет",
Довші я зробила вії,
Губи бантиком — "букет" —
Чи це я, чи вже "повія" ?

Йду по вулиці..."небрежно"
Споглядаю з висока,
Зачіпа прохожих "стержень",
Бо "фактура" не струнка.

Тут зненацька, з-за паркану
З перетряху пес завив.
"Не тебе іду "арканить..."
Гавкнув щемно й відступив.

На базарі розступились,
Перешіптуючись вслід.
Мужики аж розгубились,
А один так просто зблід!

Бабця Муся, продавчиня,
Слів колючих не жаліла:
"Фіфа грязна, хм..."княгиня",
Ти, бува, не заболіла?"

Дав Бог розум...повернула
Свої човгалки додому.
Туга серце огорнула —
Вороття нема старому...

Під холодною водою
Стерла милом "наважденье".
Побула час "молодою"?
Не твоє вже "поколенье"...


Рецензии
Юмор, ирония,- всё на месте...🤭 Просто подняли настроение)))!
Мне понравилось!
Удачи Вам и творческих успехов!

Людмила Лач   28.11.2021 21:07     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Людмила! Своим вниманием и Вы подняли мне настроение!

Галина Максимова 6   28.11.2021 22:02   Заявить о нарушении