Добре родяться планети з океанами...

*   *   *


         Зорі Діві Марії
         з любов’ю присвячується



Добре родяться планети —
                з океанами
Добре родяться народи —
                за коханням




Добре знають те народи
         їх не стане
Що з тим буде
з океанами й торканням?
Так як Ти, Боже,
у серці —
всіх торкаєш?!
Скільки знаю? Знаю те, що Ти —
все знаєш!
тут у серці сорок вісім — з цих планет
Ти Поет, Боже,
Ти є зорінням всім Поет!





Добре родяться планети —
                з океанами
Добре родяться народи —
                за коханням





Хто з любов’ю, всі до раю,
                всім до раю
Так Ти в серці
і це — друге сотворіння
йде любов і гомін зір
й палке зоріння





Добре родяться планети —
                з океанами
Добре родяться народи —
                за коханням


27.11.2021


Рецензии