Война закончиться - ког-дато! на Украинском языке

Війна закінчиться колись!

Як хочеться уже, щоб вже закінчилась війна.
Щоб перемога - була нічия.
Щоб всі раділи та сміялись.
Щоб вбивств ні коли не було.
Щоб все затихло - постріли й гармати.
Та тихо спали всі в оселях.
Вставала в ранці, гралась та кричала дітвора.
Метушившись, порались батьки в городі.
В ночі у вогнища усі сиділи поруч.
Та тихо просто насолоджувалися - сяйвом ночі.
В обійми міг обняти кожний, хто кого захоче.
А серце не боліло в матері за сина.
Дружини за коханого мужщину.
Діти батька бачили що дня.
В зростали повноцінною родиною.

24.11.2021 р. 22:58 г.

Ukraine, Snovsk.

© Dmitriy Shakal


Рецензии