Голоси забутих предкiв - Молитва за Русь-УкраIну!

Русь-Україна у світі одна –
То Матінка-Неня, рідна земля!
Несуться до Бога звідсіль голоси:
«Країну, Благий, від страждань захисти…»!

Спаси, збережи, Святий Боже,
Край…, що хрещений Тобою в Дніпрі!
У своїй безкінечній любові
Покровом укрий в нім родини усі…

Дай мир і надію народу,
Щоб розум не втратити в нашім житті!
Та завжди ми всі пам’ятали
Минуле своїй України - Русі…

Спаси, вилікуй і помилуй
Душі заблудлі…,то люди Твої!
«Дай, Господи, плач в покаянні…», -
Лунають до Тебе, Святий, молитви…

Бо, Русь-Україна у світі одна –
То Матінка-Неня, рідна земля!
Несуться до Бога звідсіль голоси:
«Країну від горя, Благий, захисти…»!

Щоб більше копитами Русь не топтали –
Коні чужі та ворожа орда!
Нехай вже не буде між нами роздору,
І щоб розквітала вишнева краса…

Де небо прозоре і синь-кольори,
Хоч тут проминули криваві бої!
Ще й золотом сяють пшеничні снопи,
До обрію жовті, безкраї лани..

Дай, Боже, Твоїм  -  кращу долю,
А в ній і любов, і добробут в житті!
Бо край наш від скіфів..., він є  -  Батьківщина,
Господи Кріпкий, спаси, збережи…

Бо, Русь-Україна у світі одна –
То Матінка-Неня, рідна земля!
Несуться до Бога звідсіль голоси:
«Країну від лютих, Благий, захисти…»!

27 листопада, 2021 рік


Рецензии