Почуття

Не дай мені мовчати,
Коли душа на цілий світ 
Розпочала співати…
Коли порине серце у політ…
Аби донести іншим заповіт,
Про те, які бувають щирі почуття…
Бо знаю як не треба, 
З колишнього життя…
Колись, минулий досвід так опік, 
Ледь не поїхала земля з-під ніг…
Але тепер, ти вчиш мене кохати…
По-іншому цей світ сприймати.
В своїх долонях всесвіт зігрівати,
І тихо щастя в усмішці ховати.

Чомусь ніхто крім тебе,
Мені не зміг цю щирість дати
Сильне плече в потребі підставляти,
Від злив-проблем від всіх ховати…
Й ніколи в очі не брехати…
Ти відродив в мені надію 
Бо сильно сам про це, душею мріяв…
Дозволь мені тепер співати
Аби натхнення дарувати,
І на це щастя інших надихати…


Рецензии