Зулун эхир

Гап/ал-гап/ал цифери ,
Ат/умзава ракъина.
Мекьи яргъи йифери,
Къушар тунва ц/иргъина.

Куьч жезавай  къазари
Ван кутунва рагарик.
Дили хьанвай гарари,
Къал кутунва тамарик

Чуплах хьанва тарарни,
Алай  либас гадарна.
Агатзава  къаярни ,
Хъуьт/уьн гуьгьуьл шадарна.

Зайиф хьанвай кесиб зул,
Муьт/уьгъ хьана  авамдиз,
Агъузарна  вичин к/ул,
Рехъ гуз  хъуьт/уьн аяздиз.


Рецензии