Воно - зернина i полова

Воно - зернина і полова,
З добром - бальзам, зі злом - отрута.
Доречне, зайве, влучне... Слово!
В нім радість, сумніви і смута...

Єднає нас і розлучає.
Молитви й бесіди основа.
То поцілунком, то нагаєм
Торкається до серця слово.

У нім обрАза і прощення.
І мла, і світло веселкове...
Правдивим, щирим і натхненним
ЗавждИ най буде наше слово.


Рецензии