Закатился месяц

Закотився місяць за чорну хмару
Не може дівчина знайти собі пару
І не знає дівчина де доля її ходить
Бо не добрі люди ту долю відводять.

Плаче тужить дівчинонька
Чому ж я не щаслива
Чому до мене ти прийшла
Не добра година

Пробачте  мене люди, що я завинила
Але ж нічого поганого я вам не зробила
Прости і ти мене Боже та дай хоч трохи долі
Щоб я не жила, як та билинка в полі

19.11.20201


Рецензии