А клавiшi у вирiй

А клавіші у вирій відлетіли,
Опалі ноти миттю сполотніли,
Під снігом всі дієзи та бекари -
Безкрилі та знесилені ікари.

Щербате фортеп'яно - ветхий дідо
Про пальці піаністки ніжні мріє.
А молодість до вирію без сліду
Полинула. Мете, січе завія...


Рецензии