Окличнi Знаки Цi - всi безпартiйнi...

Опублікую і на цій сторінці: а трапиться позитивне сприйняття — зичу йому кращих часів й долі!
За* Майдана що за* Хама: доточивсь лишень поріг нЕчисті по ріг, нам ув оберіг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!

   не під партії: під Бога...
...люди, позбираймось!

   це без Його ницо, вбого...
...під Ним — й піднімаймось!

   над рідненькими гріхами...
...з власним брудом-блудом!

   над новітніми панкАми...
...всеНародним Чудом!

   вилізаймо вже зі ями...
...до життів, їм в квіти!

   почуваймось родаками...
...людські й Божі діти!

   повернім сіркам їх очі...
...най той борг останній!

   і настане спокій ночі...
...й день для світла встане!

   та спокійно, то й розумно...
...й щасливо, нівроку!

   Божу милість й власну совість...
...кожному би кроку!

   виберемсь, цими щаблями...
...і не треба ж вміти!

   буть лиш Сестрами й Братами...
...Вірні — Неньці, — Діти!

*) за Майдана, за Хама означає під час, при ньому; Хам клікуха, хай нік,  Януковіча: "тіпа", міль чи _уйло!
І застав кілька відгуків до «Окличнi Знаки Цi - всi безпартiйнi» (Юрий Зозуля) над згаром: моє їм БУДЬМО!

Мне сложно сказать... у мня особые отношения с Богом и... я не думаю, что люди соберутся под его знаменем... слишком много различий в толкованиях божества и дел его, а по сути нет веры в людях, они как и две тысячи лет назад распнут и не заплачут, не покаются, потому что своим мозгом не живут, а в основном чужим и души погрязли в быте и суете. Католик не протянет руку православному, иудей мусульманину, адвентист седьмого дня кришнаиту, а где нет единства, там нет силы способной творить, созидать, рождать.
З наступним Новим 2015 Роком, хай він буде кращій за інші, хай в ньому ми станемо сільніше та мудріше! Будьмо!!!
Руся Русич Лукоморский   31.12.2014 23:07
 
Ви праві, зараз головне щоб було ВСЕНАРОДНЕ ВІЧЕ, а не лише люди під певними прапорами...Думаю, що так і є...Але все ж трапляються прикрі випадки нетерпимості і на майдні, що відвертають людей від нього як занадто "правого". У слові "панкАми" варто було б поставити наголос. Чому я про це пишу. Бо якраз поспілкувався з сином, який позіціонує себе як панк. І почув від нього про сутичку з націоналістами на майдані. Діти прийшли зі своїми гаслами, серед них були дівчата-феміністки, а наші "герої, яким слава" почали бризкати їм в очі балончиками. Я звичайно сподіваюсь, що не всі під червоно-чорними прапорами такі, але такі випадки відвертають людей ненаціоналістичного толку від майдану. Хотілось би щоб дійсно було громадянське суспільство і суспільство дісно толерантне, яке поважає свободи інших. А не так -одна ідеологія на зміну іншим... А за вірш Ваш і небайдужість щире спасибі.
Иннокентий Флик   02.12.2013 17:07
   
Дякую!
Згода!
Поставлю собі на ФБ.
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська   02.12.2013 14:55   


Рецензии