Твоя любов

Обнявшись кріпко, нам тепло.
Ні кто, ні що нас не тривожить.
Бо щастя я Твоє, а Ти моє.
В світ  кохання  ми разом  підійшли.
Його ні кто не взмозі зруйнувати.

Твоя любов дає мені наснагу.
Мов зірка сяє у пітьмі.
Вона неначе кличе у дорогу.
Де щастя, радість я знайду.
Твоя любов- це є той оберіг кохання,
Душевний спокій віддає.
А щирий погляд  душу зігріває.
Яскравим промінням в наших серцях горить.
Твоє кохання щире, ніжне 
дає наснагу до життя.
Ті  добрі, милі поцілунки
від серця віддаєш мені.
Не взмозі  погляд відірвати.
Та сум здригає очі вщет,
Коли я поспішаю, йду додому.
А Ти  чекаєш, ждеш мене.
Уста гарячі поцілунки, неначе перли
У вісні.
Теплом зігріють мою душу.
Засяють очі  блакиттю   променів.
Небесний простір зазиває.
Кохання радістю взліта.
Той блиск очей , є мудрість серця.
Він повертає  щастя  з  гіркоти.
Щасливою  дорогою  йдемо ми разом.
Коханням  зазиває   вірний шлях.
Ми зустрічаєм щирість
В своїй  неповторній красі.


Рецензии