For Thanksgiving Day. - Для дня благоларения

For Thanksgiving Day.

I will eat turkey.
It is my way.
And I am walking.
It is Thanksgiving Day.


Для дня благодарения.

Я съем индейку.
Благодарю.
И на скамейке
Ловлю зарю.


Рецензии