Наш час неспинно промина

Наш час неспинно проминає,
Залишивши усе собі.
У ньому кожен щось шукає,
Але чи знайдемо це ми?..

У ті часи, коли природа
Нам дарувала це життя
Почався відлік, крок за кроком,
З народження й до забуття.

Чи зрозуміємо, хоч згодом,
Що скарб - у грудях це серця...
Той стук, мов маятник вагомий,
Вимірює наш сенс життя.

Ми не повернемо нічого,
Адже не в силах щось змінити,
Але хто нам сказав, що дою
Собі не зможем підкорити?..



2009 год


Рецензии