Новорiчнi загадки-6, укр. яз. - 5шт

Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ЗАГАДКИ»-6 \ 5шт., укр.
(про Красунечку-Снігурку)

1*
...Їй би гратися та бігати у лісі...
На комп'ютері, у іграх зависати...
Тільки грати, веселитися, як діти,
Дуже рідко дозволяє строгий дід...

Особливо в новорічне свято, взимку –
Вся у працях наша дівчинка, в турботах...
Їй би встигнути всіх діток привітати,
Надіслати подарунки для усіх!!!

...Ніж сестричка старша, для маляток славних
Юна дівчинка... Люб’язна... Миловидна....
З благородним серцем... З янгольським терпінням...
Розуміє та прощає дітям все!!!

Дідуся Мороза гарна помічниця...
Секретарка... І улюблена онука...
В Рік Новий вона прийде до нас із Дідом...
І веселощі найкращі принесе!!!

Хто ця Дідова улюблена онука?
Юна, мила, добра дівчинка _____ (Снігурка)!!!

2*
У дівчинки – яскраві сині очі...
Блискучі, як на сонечку крижинки...
На хутрі шапка... Шубонька блакитна...
І добра, чуйна, янгольська душа...

Вона – Зимова Феєчка неначе...
І подруга для кожної дитинки...
Її звірята люблять... І пташата...
В піснях красуню славлять і віршах...

Вона для Діда зимнього – онука...
І звуть цю файну дівчинку ____ (Снігурка)!!!

3*
...Можна, шапочку зніму я?!.
І блакитну шубку скину?!.
Нині це вбрання – не в моді!!!
Діти розуміють це...

Краще одягну я сукню
З облямівкою із міху...
І навушники-помпони...
Хай подобається все!!!

...Розповім я дітям казку –
Не про Герду з братом Каєм...
А про Анну та про Ельзу...
І про Серце Крижане!!!

Треба казочки складати
Не про Дідуся Мороза,
А про стильних персонажів –
Щось нове та чарівне!!!

...Хто я?!. Снігова фігурка?!.
Ні, сучасна я _____ (Снігурка)!!!

4*
...Юна Снігова Принцеса...
В шубці хутряній блакитній...
Вся – у сяючих сніжинках...
А на віях – блищить лід...

Та душа її – гаряча!!! \ моя
Чуйна... Добра... Легкокрила...
Коло неї серце тане \ мене   
І несеться дух в політ!!!

...Хто вручає подарунки \ Я вручаю
В Рік Новий? Лісна _____ (Снігурка)!!! \ Хто я?

5*
Миловидна внученька Дідуся Мороза...
Сніжно-білі рученьки... А вуста – мов рози!!!
Прибрана, як квіточка... У косі русявій
Блищить сніжна зірочка – сяюча! Різдвяна!!!

Дуже любить діточок дідусева внучка...
Хлопчиків, дівчаточок... Всі їх файні штучки...
Їм дарує радощі, гарні подарунки...
Хто же це дівчатонько? Чарівна _____ (Снігурка)!!!


Рецензии