Om autumn atom home

Om! Om autumn atom home
Nuts nucleus fortis home
Sweet native people home

Om autumn atom home

Wind! Cold winter slow neutron
Warm winter fast neutron
Wet snow decay neutron

Rain! Spring spinner electron
Free sprinter electron
Leaves lifter electron

Sun! Sun summer hot proton
Hot sunny smile proton
Small heavy sun proton

Om! Om autumn atom home
Om autumn atom home!
Sweet million people home

Sweet billion people home!

Om autumn atom home…


Рецензии