Оточуй себе чеснiстю

Оточуй себе чесністю,
Сердечністю й небесністю.

Спілкуйся з тими з ким лиш вільно,
Хто є собою й розум сильний.

З такими в небо думка лине
Про Всесвіт, зміст. І темінь – гине!

Ці люди світлі, добрі, дужі
В думках тендітні, теплі в стужі.

Вони живуть так як уміють,
Кохають, творять, вірять, мріють.

Ти з ними кожний день багатший
Їх не лякає ангел падший.

Серця, що тягнуться до Бога,
Бо він – життя, бо він – дорога.

Ти з ними не у світській ролі, –
Такий як є – людина долі.

Яку ти сам створив думками,
Добавив фарб й добавив гами.

Утілив свій проект магічний,
Бо просто жив й мав запит слічний!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
01.08.2019

м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии