В1длига

Знову дощ, бридка відлига,
ноги грузнуть у багні,
де стежинка? Де дорога?
Я не бачу у пітьмі.
Цілу ніч він не вщухає,
по землі туман пливе,
цю погоду добре знає
той, хто у селі живе.
Кожний ранок у негоду,
як, ще й сонце не встає
проклинаємо погоду,
що нам всі життя дає.
Тут автобусів немає,
та асвальтових доріг,
і не ходять тут трамваї,
така радість не для всіх.
,


Рецензии