Вчительське щастя

Непомітно плинуть роки неспокою
Панночка Оксана є завжди такою.
Вчителька від Бога – я її назву,
Методист району, там де я живу.

Дарує серце дітям, повагу вчителям,
Шанують односельці Ошедченко - мадам.
Тридцять років в школі, на рідній землі,
Люблять її діти, батьки та вчителі.

Дванадцятого грудня Оксана народилась,
В день пам’яті Світителя зірка засвітилась.
Парамон, як Ангел її оберігає,
Так нехай ще довго зіронька сіяє!

      
   

 
   
         


Рецензии