Серце

Щось у серці защеміло,
Ніжність душу полонила.
Радість раптом огорнула,
Що зі мною? Не збагнула…

Бачити тебе я хочу,
Серце в захваті тріпоче.
Кожну мить до тебе прагну,
Вгамувати треба спрагу.

Любий, разом ми йдемо,
Життя – саме веретено.
Залишили на шляху сліди
Син, дочка, онуки. В парі – ми.


Рецензии