Щастя

Підростають діти,
Як ніжні гарні квіти.
За долю їх серце щемить,
Дивлюся на них кожну мить.

Дивлюся я, спостерігаю,
Що буде далі,- я не знаю.
Дочка ляльок дивлюсь навчає
Себе вчителькою уявляє.

Синок зайнявся фізкультурою,
Мабуть, юнак в спортсмени хоче…
А серце матері тріпоче,
Що буде із його натурою?

Всі діти ладні, Бога що гнівить?
Та й внуки справні, що тут говорить.
Росте плеяда нових лікарів,
А я, Марія, прикладом для них.


Рецензии