Король i королева

Ось бушує у грудні зимова пурга,
Там мої поцілунки та ласки
Я любов’ю  тебе огортаю сповна,
Наче ти королева із казки.

Хочу я поділитись любов’ю своєю,
Та тримати так ніжно в обіймах,
Хочу празника, щастя із нею,
З королевою разом, не в приймах.

В голубі небеса полетіла та мрія,
Ти, моя королева, дівчино Марія!
Хочу я цілуватись всю ніч до безтями,
Ти принцесо моя все воркуєш з дітьми.


Рецензии