Что делается в мире

Що робиться на світі Боже мій
Доводять всіх людей до скону
Нікуди не поїхати не піти
Боїшся навіть до дітей прийти до дому

А як же далі жити нам?
Куди подітись людям похилого віку
Сидим не мов ті мишки у норі
Тільки й того, що дзвоним дітворі

Але ж не може довго це тягнутись
 Так хочеться до діток прихилитись
Заглянути їм в очі так близенько
И пригорнути їх до себе міцненько

11.11.2021


Рецензии