На футбол

Туди й назад…
Веселі лінощі дороги
штовхають душу до цих радісних мармиз,
яким все рівно, чи суха ніч, чи волога,
чи ти наверх пішов, чи все ж таки наниз…

Пухнастий сніг паде з омріяного неба
і щось вигукує промерзший стадіон,
а ти всміхаєшся до кума і до себе,
вже відчуваючи, що все навкруг - не сон…

Скляні мерзотники зігріють до перерви,
а далі чай, заміни, гол і, врешті, гра,
що заспокоїть геть розхитанії нерви
і згодом вицідить чорнила для пера…


Рецензии