Мiсяць, що вiнчаe Осiнь

Обіцяли снігопад…
Тільки де ж він?.. Мряка всюди…
Сіре небо без принад,
І печаль стискає груди…

Замість снігу дощ густий,
Навкруги блищать калюжі,
Нависає хмари тінь
І шепоче щось байдуже…

Світ увесь такий сумний
І не стримує сльозинок,
Ніби просить новизни
І мереживних сніжинок.

Серце б'ється невпопад
Від безрадісної млості...
Ось такий він листопад,
Місяць, що вінчає осінь.


Рецензии