Путинннапада

Куди не глянеш - нападає Путін,
З екрану він несеться і бува з газет.
Кремля адепти зраду зрадну мутять,
Так пропаганди змій зі ЗМІ в уми повзе.

-  Кремля засланці проти ширки мітингують.
Ти подиви на них! Не хочуть буть скотом!
Про конституцію якусь і про закон скандують,
Не довподоби їм веселий наш дурдом?!

- А он колона з вати йде, тарифи їм великі!
Ти глянь Єрмаче, на оцей не вдячний збрід,
Воістину це ж Путін многоликий,
Кругом він, знизу, зверху, зліва, справа й під.

- Ще й Вагнер-гей, бодай би він сказився,
Хвала хоч я Єрмаче підгаразд.
Ну це вже край, я справді розгнівився,
Нестримався і в шаровари наложив ковбас.

- Панаму натягнув на мої кейси Путін,
Холопи сходу вийшли свого рота рвать.
Кричать немов співак, ну Льоня, що Агутін,
Офшори це добро! І чернь порозганять!

Ну а баран стояв, копитом чухав бивні
Жував солому і лупився у екран.
Бувало мізки, брали спазми конвульсивно,
Як має буть, тому він і баран.


https://t.me/politikstih


Рецензии