Фредимеркьюри

чому не впізнали у фреді меркьюрі другого місію
твої холодні тіні на дні твоєї ріки
і твої риби німії
буття людиною потребує анестезії
він танцював між землею і небом
не про те,
що кажуть в новинах
або насправді
це питання
лише в швидкості
і силі
надії


Рецензии