ЧАША ТЪГА

В душа лее се тъга,
чаша в ръка пустее ,
стая пълна със самота,
за ден любов милее!
Чаша празна
в отмаляла ръка,
душа свита
за вечер в топла купнее
там де с теб,
откъснали свят,
в парче от него
с мечта живеем.
Стая пуста,
празен свят,
вдъхвани мечти
не живяни,
де ти си
сърце на моя свят,
аз съм за теб,
мечта изживяна.
 Чаша празна,
звук отшумял,
устни следи там
леки оставили
тръпка по минал
и идващ с теб свят,
все е любов за нас,
без остатък.


Рецензии