Мечтата

Днес разхвърлям любовта,
на мечта,
ласа безкрайни,
колко много сърца,
за любов край мен играят.
Днес въздишам мечта,
тя из облаци витае,
плува,плува из душа,
за любов разбутва
бурите накрая.
Колко много сега,
за любов мечтая
хвърлям,
хвърлям,
тез ласа, а любов нехае.
Днес разхвърлям мечта
за любов,
ласа безкрайни
тръпна,
търся,
чакам все така,
да успея,
онази първата
да хвана!


Рецензии