Пустиня пясъчна

Душа пустиня пясъчна,
покрита с вълни мечти
души от тях дюни вдигат ,
сърце разстила
пътека стъпки самоти.
От дюни мечти,
дни вълни творят,
пътека криволичеща
сърца оставят,
след теб мечта е пясък,
пустиня е сърце след  теб
пътека тъжна душа прави,
да търси път сама.
Там пясък,
на мечти спихнали,
пустиня гради
върху дюни самота,
сърце пътека, с мечти твори.


Рецензии