ВIРА В СЕБЕ

Не вір у те, що зло є сильне,
І не живи його імлою.
Бо зло є завжди окомильне.
Життєва ж правда є собою.

Не задихайся від зневіри,
Користність – злоби меч брутальний.
Сягай вершин життя за віри
У серце мудре й крам ментальний.

Не будь наживкою для звіра,
Й не витрачай себе на марно.
Формуй в собі святу довіру
Собі самому. Бо це – гарно!

Твоя краса і твоя врода –
Це серце знань розкрите світу.
В тобі живе свята природа.
І твій прогрес – завжди освіта.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
23.11.2021
17:57
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии