Вже на Соборнiй листя облетiло

Вже на Соборній листя облетіло
Чекають городяни, скоро, змін
А місто Миколаїв так хотіло
Пізніше йти до грудня на уклін

Коли захолодить та приморозить
І ляже перший лід на тротуар
Хоча, будь-яке місто цього просить
У осені днів теплих більше в дар.

Проходять швидкоплинно пори року
Лише жовтіла осінь, вже зима,
І, якось, непомітно, крок за кроком
І ми йдемо, дай Боже, не дарма.


Рецензии