Наши журавли

Наши лелеки
На украинском языке.
Далеко, далеко
улетять лелеки.
Помощу рукою,
проклинаю долю.

У тряпiчной куклы
по дiтiшкам муки,
заплiтаю косы
i горят здесь роси.

За леса глухiе
и дождi косие
улетiли мили
i уходят сiли.

I заката краскi
у осiнней сказкi,
Ходить тiхо осiнь,
нам лiствою бросить.

Солнця пiсля ночi
виходить не хочеть.
Лелеки кричалi,
я стою в печалi.


Рецензии