А мы тут пот снегом

Да со j снегіремы!

І вот у нас свето!
І навыть двоjнэ вvэ:
Сатья родывса j сніг зарэ выпав.

А ты шо хотів бы?
Моvэ, ты Крішна
Сам уvэ здеськы? Чы ек рыловэцькы?

А шо мы jілы!..
О! вам скаvы шэ!
Самы наjілысь і всіх накормыв Васьк.

Ек? Ты ны вірыш?
То jды да vыныся!
А во на Марысьцы, шо з Гнівчыч.

Ну, v свето! Свето!
Снег всюды вvэ во!
Навытькы веткы у снегірех, хе!

Но встань ранэнько
Да шэ і ек темынь!
Чы буш зном  дрыматы
До полудня аvны?

І от дрыманулы –
Каj грубы зогнувшысь.
На запыку v вэльмы
Ты j тэплыj!

Но шо я бачыв!..
Оj! Вовка на дачы!
А на ёго мордцы да мак vывотворныj!
І рта розявлею: ха-ха! А то снег в окне!

Так шо здоровэнькы
Будьтэ  все дзеткі сь.
Бо v Кіска облызвав,
Мо, неко3х лысок? Ну, шо подjілы дебілка.


Рецензии