Кохаю

/Українською - Людмила Плєвако/

1.
Пригорнуся ніжно-ніжно
До твого плеча.
Ніченька запалює
Вогники сяйливі.
Є щось нібито космічне
У простих речах,
Коли ми кохаємо,
Коли ми щасливі.

Приспів:

Час минає швидко, ну то й що ж, нехай.
А в серцях вирує дикий водограй.
Почуття нестримні ллються через край.
Я тебе кохаю. Ти мене кохай.

2.
Мов голубка білосніжна,
До твоїх грудей
Серденьком сполоханим
Лину цілковито.
Є щось нібито космічне
В почуттях людей,
Коли ми закохані
Так несамовито.

Приспів:

Час минає швидко, ну то й що ж, нехай.
А в серцях вирує дикий водограй.
Почуття нестримні ллються через край.
Я тебе кохаю. Ти мене кохай.

Бридж:

Під зоряним небом, немов при свічах,
Палає багаття в коханих очах.
Горнуся до тебе, душа завмирає,
І шепіт лунає: «Кохаю, кохаю».
Космічний зв’язок. Я його відчуваю.
І більшої втіхи на світі не маю,
Ніж пристрасть і ніжність в коханих очах
Під зоряним небом, немов при свічах.

Приспів:

Час минає швидко, ну то й що ж, нехай.
А в серцях вирує дикий водограй.
Почуття нестримні ллються через край.
Я тебе кохаю. Ти мене кохай.

23.11.2021


Рецензии