Материнськi сльози

На сході іде війна,
Безжалісна і сумна.
Матері молодих солдат
Жодної ночі не сплять.

Господа молять вони,
Щоб сини не зазнали біди,
Щоб Господь їх в бою захищав,
Та поміч їм надавав.

Плакала мати, благала,
Бога молила в годину,
Щоб не яка потвора
Не вбила її дитину.

Сльози її – рятують,
Сльози її – захищають,
Сльози її – теж воюють,
Сили такої не знають.


Рецензии