***

все життя боліло тіло терпіти просто надоїло а біль уходить не хотіла

стала терти де болить ...полегшало...

 схотілось
жить.

втомилася уже страждати

почала себе життям міняти.

от живу любуюся природой і онуками
їх вродой
правнучатами уже також...

смерть ти душу не тривож....


на душі веселі миті дарять щастячко
і мной вони любя  спожиті.


Рецензии