Снiговi метелики

Зимонька на дворі наступила,
Кригою як дзеркалом накрила
Наш ставок, та сніг летить пухнастий,
Мов метелик білий та пернатий.

Все навколо сніг той покриває,
Вже чудовий сміх лунає,
То малеча сніг бере руками,
Й сніжні кульки відкидає мамі.


Рецензии