Осiнь

Осінь, дерева листя загубили,
Дощі траву суху прибили,
Та хризантеми все цвітуть,
Красу осінню нам несуть!

Небо темно-голубе,
Хмари, ніби вата,
Не забариться зима,
Вже холоднувато.

На хвилинку сонечко
Показалось в небі,
Зазирнуло у віконечко,
Осінню до тебе.


Рецензии